26 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
9
3-3-2017 22:18:09
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Weer een auto gekocht bij zk omdat ik steeds nette goede auto's zocht en vond bij zk auto's. Dit maal een automaat omdat ik dit nodig heb wegens mijn gezondheid. Klein euvel aan gehad. Zonder problemen opgelost. Nette mensen die graag verkopen zonder opdringerig te doen. Overschrijving en verzekering geregeld door zkauto zonder extra kosten. Bedankt jongens voor weer een perfecte service.
31-12-2016 13:58:17
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
De 29ste december een nieuwe tweede hands auto en we zijn er super blij mee. Bedankt voor de hulp en de goede adviezen.
27-10-2016 11:32:54
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Klantvriendelijk en service gericht. Tijdens proefrit geconstateerde gebreken zijn perfect hersteld. Auto werd met nieuwe APK afgeleverd.
19-10-2016 10:47:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Ik heb op 28-09-2016 een Renault Megane Scenic RX4 gekocht bij ZK Auto's. Ik werd hartelijk ontvangen met een lekker bakkie koffie. Ik kon de auto bezichtigen en kreeg de sleutel mee voor een proefrit. Prettig dat ik gewoon de auto mee kon nemen zonder dat de verkoper mee ging. De auto zag er nog super mooi uit en reed goed, dus heb ik 'm gekocht voor een zacht prijsje. Wat fijn is dat ZK Auto's goed te bereiken is met het OV, de bus stopt voor de deur.
3-2-2016 13:32:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
We waren na een nare ervaring met een andere garage wat voorzichtig en angstig met het kopen van de auto en waren best kritisch met vragen stellen. De eigenaar van Z en K auto's gaf netjes antwoord op alle vragen en stelde ons gerust, ik had gelijk alle vertrouwen in hem. We hebben een mooie Hyundai i30 gekocht waar we superblij mee zijn, Bedankt!
3-2-2016 13:30:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Hallo, Ik heb 7 weken geleden een Peugeot 206 gekocht bij Z en K auto's. Ben er super tevreden mee auto is prima in orde! echt een aanrader om hier een auto te kopen. Ik zal mijn vrienden zeker aanraden om naar Z en K auto's te gaan als ze een auto willen kopen!
3-2-2016 13:28:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Bij Z en K audi 3 gekocht voor mijn zoon na 3 maanden helaas koppakking kapot na overleg op een prima wijze opgelost niks dan lof hiervoor ik kan deze garage dan ook van harte aanbevelen
3-2-2016 13:19:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Bij dit bedrijf een Toyota Avensis gekocht. Goede inruil voor onze vorige Toyota. We zagen de auto en waren al snel verkocht. Direct over de telefoon was men eerlijk over een forse kras. We konden 's-avonds nog terecht. We werden niet onder druk gezet en kregen rustig de tijd om te overleggen. Er was ook direct vertrouwen. De volgende dag een aanbetaling gedaan nadat de Toyota dealer belangrijke onderhoudshistorie kon bevestigen. Bij het ophalen was een geluid tijdens het rijden hoorbaar. Hiervoor verwezen naar RS autoservice in Belfeld. Een defecte lager werd vervangen zonder kosten! Dit is m.i echt klasse. Zo verkoop je niet alleen een auto maar zorg je dat je bij een volgende aankoop de weg naar Kessel weet weet te vinden. Het autobedrijf is makelijk te vinden en alles ziet er spik en span uit. De koffie werd me bij beide bezoeken direct aan geboden, en wat voor koffie, geweldig.
3-2-2016 13:14:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
7
Sinds 23 mei 2015 heb ik een Citroën C5 bij deze garage gekocht, na 2 dagen kreeg ik gelijk 2 storingen in het display te zien. Nadat ik gebeld heb met deze garage kon ik zonder problemen de auto meteen terugbrengen om hem te laten repareren en kreeg meteen vervangend vervoer mee. Dat is nog eens service van een garage, klasse mensen. Deze garage verdiend een gouden award en is zeker een aanrader voor alle toekomstige kopers.
3-2-2016 13:10:50
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
7
Onlangs een Opel Astra met twee maanden garantie bij Z en K auto's gekocht. Na twee dagen ging helaas een lampje in het dashboard branden inzake een storing in het systeem van het uitlaatgasreinigingssysteem. Ondanks dat we in het noorden van Nederland wonen heeft Z en K auto's contact opgenomen met een garage hier in de buurt en de storing laten repareren geheel op hun kosten. Deze garage houdt woord en is daarnaast uiterst flexibel zeker een aanrader!!
3-2-2016 12:27:31
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Opel Agila gekocht bij ZenK.Auto van eerste eigenaar,incl. gehele historie.Ben heel erg tevreden.Code van de radio was kwijt en via opel dealer niet meer te achterhalen.Gloednieuwe radio ingebouwd gekregen.Echt een topbedrijf.Bedankt jongens.
3-2-2016 12:26:20
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
6
ik wil ook ff kwijt dat jullie een toppie service hebben. Ze zijn super vriendelijk tegen je en de autos zijn toppie geen problemen mee gehad helemaal niks ik zal de volgende auto zeker weer bij jullie kopen.. voor de andere mensen zeker een aanrader deze bedrijf
3-2-2016 12:20:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
7
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Zie mijn vorige bericht,ruilen auto. Ben nog steeds heel erg tevreden behalve de radio had kuren.Nu,na bijna 2 weken,terug bij ZK auto's geweest met het probleem van de radio.Probleem? Helemaal geen probleem.Kosteloos een zo goed als nieuwe radio in mijn auto.Gemonteerd door ZK.Kosten.....0 € Bedankt maar weer ZK auto's.
3-2-2016 12:19:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
hallo ik heb bij u een auto gekocht en hadden een klein probleempje en wij hebben dit samen goed opgelost.bedankt voor de goede service.gr mano snel
3-2-2016 12:18:32
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Wij hebben bij Z en K auto's een auto gekocht. Deze auto werd keurig op tijd en "spik en span" afgeleverd als afgesproken. Na een paar dagen ontdekte wij nog enkele "kleine defecte dingen" die wij en ook Z en K auto's over het hoofd hadden gezien bij het ophalen van onze auto. Ondanks dat wij de auto met 0-garantie hadden gekocht is zonder morren of veel aandrang door Z en K auto's aangeboden deze "dingetjes" alsnog te repareren. Dit bedrijf is dan ook een echte aanrader. =D
3-2-2016 12:17:06
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
nog proficiat met de geboorte van jullie zoon lyem ook wil ik je nog vriendelijk bedanken voor het lenen van de bus trouwens het mag gerust gezegd worden een top bedrijf groetjes pierke
3-2-2016 12:15:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Carisma gezocht en bij z en k gevonden,geen gezwollen verkoopspraatjes. Ik was er snel klaar en er werdt een dag afgesproken wanneer ik de auto kon komen ophalen,toen ik wou wegrijden deet de accu moeilijk dat was echter zo opgelost door een nieuwe en karren maar. Rij nu 3 maanden in een goede auto voor een normale prijs.
3-2-2016 12:14:37
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
vandaag daar een auto gekocht ik kan alleen maar zeggen toppie zaak.alles keurig uit gelegt alle tyd voor je niet op dringerig alles daar af gehandeld over schrijven alles ik heb tegen vrienden gezegt als je een anderen auto koop ga daar maar eens kijken de zaak krijgt van mij een 10
3-2-2016 12:13:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Hallo, Vandaag een Renault Megane Scenic gekocht, we zijn met een heerlijk gevoel naar huis gereden. eerlijke service!!!! deze mensen houden zich aan de afspraak... vriendelijk, en zeker geen praatjesmakers. toppie Smile Smile ene...bedankt voor de lekkere koffie. TOT ZIENS
3-2-2016 12:12:27
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
hee heren ik wil ook ff kwijt dat jullie een toppie service hebben .wordt altijd netjes te woord gestaan .zal jullie ook zeker bij anderen aanraden . moge dit in de toekomst ook zo blijven bedankt annet
3-2-2016 12:10:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
7
Bij Z en K auto's een Audi A4 gekocht: Ben zeer tevreden over de service. Auto rijdt goed. Goede uitleg en geen snelle verkoop praatjes. Ben zeer tevreden. Op naar vele pechloze kilometers.
3-2-2016 12:07:33
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
De opel astra cabrio voor mijn zoon gekocht,prima service geen verkooppraatjes auto perfecte staat,deze zaak zal lang bestaan met zo een eerlijke verkoper toppie en heerlijke koffie
3-2-2016 12:05:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
9
Ook ik moet zeggen dat de ervaring bijzonder prettig is te noemen bij deze jongens. Zocht een grote station die prima in orde was en nog even mee kan. Deze jongens hadden er een staan, 'in nieuw staat stond er': dat was het dus ook. Proefrit, onder de auto kijken etc etc, allemaal geen probleem en in een leuke prettige sfeer. Prima prijs uiteindelijk en direct kunnen overschrijven. Zeer tevreden en zal 'Z en K' zeker in positieve zin noemen als iemand een auto zoekt. Ga zo door en wie weet tot ziens!
3-2-2016 11:53:26
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
8
In het kort,.. Ik sluit me volledig bij hans en "speedy" aan KLASSE op de hele lijn! : :D daar kunnen de "opgeleide" "verkopertjes" bij de dealers nog wat van leren!!!! gewoon zo blijven met beide voeten op de grond de taal spreken die de klant kan verstaan. :*)
3-2-2016 11:50:58
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
7
Prijs/kwaliteit
8
lieve gaste niet allen de website is goed!! maar VOORAL waar het omdraaid AUTO S+SERVICE+PRIJS en daar kan ik alleen maar zeggen dit bedrijf scoort op op alle punten alleen maar lof!!!! goede autos,veel keuze goede nette service en goede prijzen voor elk budget is hier een goede auto te krijgen overschrijven kan ter plekken dus geen gedoe met postkantoor dus een adres voor echt alles dat is pas relax auto kijken en aansluitend kopen de koffie is erg lekker en nog gratis ook! leuk team wat weet wat deze generatie wil. blijf zo doorgaan,al weer een te vrede KLANT !!!
3-2-2016 11:44:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
dit is een ECHT bedrijf zoals het moet,netjes gesprek goede uitleg komt na wat er afgesproken is. dit is ECHT een aanrader!!!! zeker voor mensen die geen verstand van autos die worden bij dit bedrijf goed geholpen zonder het gevoel te hebben dat ze moeten kopen. leuk team met veel ervaring. zeker de moeite voor te gaan kijken en het zelf te ervaren ik geef dit adres zeker door aan vrienden en bekende jongens gewoon top!!!!!

OPENINGSTIJDEN

Maandag10:00-17:30 uur
Dinsdag10:00-17:30 uur
Woensdag10:00-17:30 uur
Donderdag10:00-17:30 uur
Vrijdag10:00-17:30 uur
Zaterdag10:00-16:00 uur
ZondagGesloten

CONTACT

Z&K Auto's
Karreweg Noord 12
5995ME KESSEL

Tel: 0631253847
E-mail: [email protected]
WWW: //www.zkautos.nl

ONZE PARTNERS

Wij zijn aangesloten bij:

rdw adp DTC Financiering